Galvanická žehlička a 10 úžasných účinkov, ktoré ste o nej nevedeli

Galvanický prístroj na tvár

Galvanické žehličky – jednosmerný prúd sa používa na čistenie pleti a na penetráciu účinných látok hlbšie do pleti. Galvanický prúd sa používa na stimuláciu kožných buniek, zjemnenie pokožky, „vpichovanie" resp. penetrovanie účinných látok (kyseliny hyaluronovej) hlbšie do vrstiev pokožky, čo umožní kyseline hyaluronovej rozvinúť svoj objem naprieč tkanivami čím sa zjemnia vrásky a linky. Galvanický prúd nespôsobuje kontrakciu svalov.

Dlhodobé účinky: menej vrások a zdravšia pokožka

Čo je to galvanický prúd?

Galvanický prúd je jednosmerný prúd, ktorý prúdi jedným smerom od jednej elektródy k druhej. Pri čistení pleti sa nečistoty z pokožky extrahujú (kladné ióny) a póry sa otvoria. 

Keď sa otvoria a vyčistia póry, na pokožku sa nanesie kyselina hyalurónová s malými molekulami. Je to látka telu vlastná, takže hovoríme o výžive pokožke. Malé molekuly prenikajú pokožkou a vstrebávajú sa do pokožky. Použitím galvanického prúdu (záporné ióny) docielime, že kyselina hyalurónová sa dostane ešte hlbšie. Je ako špongia - viaže na seba vodu a "nadvihuje" pleť.

Hyalurónový prípravok s malými molekulami ide najhlbšie, Hyaluron prípravok s veľkými molekulami ostáva v plytších vrstvách. Preto sú najlepším prípravkom Hyaluron gély alebo séra so 4 druhmi alebo Hyaluron gély a Hyaluron séra s 5 druhmi kyseliny hyalurónovej. Každý typ sa dostene do inej hĺbky. Galvanický prúd funguje ako tok, ktorý ich dopraví to tkanív, ultrazvuk rozvibruje tkanivá a galvanický prúd (záporné ióny) prípravok poposúvajú naprieč tkanivami. 

Kyselina hyalurónová patrí bezpochyby k tým najúčinnejším látkam v kozmetickom priemysle. 

GALVANICKÁ ŽEHLIČKA

  • prináša hĺbkové čistenie pleti 
  • prináša lepšiu výživu pokožky použitím kvalitného prípravku
  • anti-aging účinky
  • spomalenie starnutia pokožky

10 VECÍ

1. Rozžiaruje pokožku

Pribúdajúcimi rokmi pokožka stráca svoju žiaru. Galvanická žehlička pomáha vyčistiť póry do hĺbky, pokožka bude lepšie okysličovaná a získa svoj stratený jas. 

2. Minimalizuje jemné linky a vrásky

Vek, slnečné lúče, prašné prostredie to všetko na pokožke zanecháva stopy. Ani si nevšimnete, že sa vám na tvári s pribúdajúcim vekom začnú objavovať jemné vrásky a linky. Galvanická žehlička obnovuje rovnováhu, redukuje jemné vrásky a linky a napína pokožku. Je prospešná aj pri prevencii predčasných prejavov starnutia.

3. Zlepšuje pružnosť vašej pokožky

Keď ste v strese, je to na vašej tvári viditeľné. V spojení s nedostatkom náležitej starostlivosti a ďalšími vonkajšími faktormi má vaša pokožka tendenciu stratiť pružnosť a ochabnúť. Galvanický prúd, ktorý prechádza pokožkou pomáha pokožku vzpružiť a napnúť. Zlepší sa elasticita (pružnosť) vašej pokožky. 

4. Detoxikuje pokožku

Galvanický prúd stimuluje lymfodrenáž pokožky. Zlepšuje sa tak prirodzená schopnosť vašej pokožky očistiť sa od škodlivých toxínov. Póry sa prečistia, toxíny sa uvoľňia, vďaka čomu vyzerá vaša tvár jasnejšie a zdravšie. Po kozmetickom ošetrení je prospešné zvýšiť príjem tekutín, aby sa toxíny z tela vyplavili. 

5. Zvyšuje cirkuláciu krvi a hladinu kyslíka v pokožke

Galvanická žehlička stimuluje obnovu nových kožných buniek. Nové bunky nahradia tie staršie oveľa rýchlejšie. Stimuluje tiež cirkuláciu krvi na povrchu pokožky, čo zase zvyšuje prívod kyslíka do kožných buniek. Vďaka kyslíku sa vaša pokožka cíti sviežejšia a napnutá a podporuje zadržiavanie vlhkosti, čím sa eliminuje strata vlhkosti. 

6. Pomáha pri prevencii akné

Galvanická žehlička pomáha extrahovať všetky nečistoty uviaznuté v póroch pokožky a zanecháva ich čisté. Pomáha to redukovať akné + prevencia akné. 

7. Zlepšuje celkvý komplex pokožky

Keď je vaša pokožka dôkladne vyčistená, vyzerá jasne a žiarivo. Je to preto, že sa z vašej pleti vylučujú škodlivé toxíny. Galvanická žehlička pomáha odstraňovať všetky nečistoty a telo rýchlejšie eliminuje toxíny. Je to komplexný mechanizmus účinku. 

8. Dôkladne hydratuje vašu pokožku

Máte obavy z toho, že váš hydratačný krém na tvár nefunguje správne? Faktom je, že produkt nepreniká do hlbších vrstiev vašej pokožky. Okrem toho vaša pokožka nemusí byť schopná zadržiavať vlhkosť. Galvanická žehlička  pomáha vyriešiť tento problém odstránením odumretých buniek pokožky a podporou regenerácie buniek. To vašu pokožku oživí, vzpruží a zlepší sa zadržiavanie vlhkosti, čím bude pokožka lepšie hydratovaná.

9. Lepšia penetrácia prípravkov

Galvanický prúd obsahuje negatívne ióny a hyalurónový gél, ktorý sa nanáša na vašu pokožku obsahuje pozitívne ióny. Prúd zatláča gél, sérum, alebo koncentrát hlbšie do pokožky. Pokožka je hydratovaná aj v hlbších vrstvách pokožky. Odporúčame používať prípravky obsahujúce 3x, 4x, 5x kyselinu hyalurónovú, lebo rozdielna veľkosť molekúl preniká do rôznych hĺboch. Galvanická žehlička ich vedie hlbšie a účinnejšie. 

10. Upokojuje a hýčka vašu pokožku

Galvanická žehlička zmierňuje starnutie a stuhnutie tvárových tkanív a svalov. Keď sú svaly a tkanivá uvoľnené, do buniek pokožky sa prenáša viac krvi a kyslíka. Rovnováha pH pokožky sa tiež obnoví. 

Znie to sľubne, nie? Ale predtým si ešte prečítajte kontraindikácie. 

GALVANICKÁ ŽEHLIČKA A KONTRAINDIKÁCIE

kardiostimulátor tehotenstvo rakovina / nádory horúčkovité stavy a zápaly bakteriálne infekcie kože pooperačné jazvy počas prvých 3 mesiacov poškodenia kože oblasti tela so závažnými poruchami krvného obehu nedostatočný krvný obeh ischemická choroba srdca srdcová arytmia cievne choroby končatín poruchy koagulácie (zrážania krvi)